026 3390850 | info@destofwisseling.com
Vakkundig Persoonlijk Creatief

Meubelstoffeerderij de Stofwisseling

Stoffeersgilde

De Stofwisseling is de meubelstoffeerderij bij uitstek in Oosterbeek en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van zitmeubels in alle soorten en maten, van antiek tot modern. Naast zitmeubels zijn we ook zeer bedreven in het stofferen van onder andere poefen, kussens, hoofd- en voetborden van bedden, deuren, boten en caravans.

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in ons vakgebied en zijn aangesloten bij de stichting Bureau Erkend Meubelstoffeerders. Daarom kunnen wij u garanderen dat u met onze diensten de beste kwaliteit in huis haalt. Wij gaan altijd vakkundig, persoonlijk en creatief te werk en dat kunt duidelijk zien in onze creaties. Wij zien ieder opdracht als een uitdaging om weer iets moois en unieks te maken dat vele jaren meegaat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Als u ons een foto stuurt van het meubelstuk dat u gestoffeerd wil hebben kunnen wij een offerte voor u opstellen. U kunt ook een afspraak maken voor persoonlijke advies, dan komen wij bij u langs.

Voor de beste meubelzorg in Oosterbeek en omstreken kiest u De Stofwisseling!